Home carports uit verzinkt staal carports met vlak dak
PDF Afdrukken E-mailadres

Carports uit verzinkt staal met vlak dak

 

Deze klassieke uitvoering van carports laat zich quasi aan iedere omgeving aanpassen. De transparante architectuur past zich harmonisch aan z'n omgeving aan.

 

 

De voordelen van een carport zijn bekend : bescherming tegen regen, sneeuw en ijs in de winter en het beschermt uw voertuig tegen de zon bij zomerse temperaturen. Dankzij onze constructie uit hoogwaardige staalsorten zijn deze units quasi onderhoudsvrij én dit met een uiterst lange levensduur.

 

 

Ons gamma biedt diverse afwerkingsmogelijkheden en opties om de carport aan uw verlangens en eisen af te werken. De steunen zijn in de hoogte verstelbaar. Naast ons uitgebreid gamma aan standaardafmetingen produceren wij ook volledig op maat. Zelfs schuine zijwanden behoren tot ons standaard leveringsgamma. Standaard voorzien wij een sneeuwlast van 125 kg per m2. Dit kan verhoogd worden tot 350 kg per m2 zodat een optioneel groendak - eventueel in de toekomst voorzien kan worden.

 

 

Onze carports met aangebouwde berging zijn ideaal voor het stallen van vietsen, banden, grasmaaiers en/of ander tuinmateriaal. Deze bergingen zijn leverbaar met houten, verzinkt stalen of wandelementen uit dubbelwandig glas. Deze kunnen zelfs gecombineerd worden in één enkele constructie.